Browse escort reviews

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:50% fixed in Photoshop
17-05-2020

Resimler kendisine ait ama çok öncelerde çekilmiş resimler yani 19 yaşında değil. Türkçesi çok zayıf iletişimi iyi ancak ilişki sırasında pek istekli oldugu soylenemez işini biran önce bitirmeye çalışıyor gibi gitmeyi düşünüyorsanız bunlundurun derim.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Only one allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
27-05-2020

Kendisi ile geçtiğimiz günlerde görüştüm ancak yorum yapabildim. beyler aslaaa gitmeyin en büyük PİŞMANLIĞIM. sohbet desen evet hayır oynuyoruz sandım. sexte pasif klasik türk kadını aç bacağını yat modu. aldığı parayı kuruş haketmiyor 100 tl bile çok ben kazıklndım En az 32- 35 yaşlarında. Vücudu berbat pamuk tarlası gibi aman diyeyim Yazık güzelim site ayaklar altına düştü.
  • 28-05-2020
  • Tanja
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • ProMan
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
28-05-2020

Normale dönüş kapsamında hemen soluğu sitede aldım ve daha önce görüşmeler yaptığım ve memnun kaldım bu ajansa mesaj atarak bana en güzel, en hijyen ve full hizmet sunan kızı önermelerini istedim çünkü çok fena azmıştım evde dura dura. Ve bana Tanja'yı önerdiler, resimlerini çok beğendim ve analda dahil olmak üzere istediğimi belirterek hotele doğru yola çıktım.

Beni kapıda dünyalar güzeli Tanja karşıladı, çok sağlıklı ve canlı gözüküyordu, iyi gözükmesine sevindim, geçn ve çok güzel bir kız zaten ilk görüşte aşık oluyorsunuz. Hemen duşuma girdim ve kendimi temizleyerek Tanja'nın kollarına attım. Bunca aradan sonra o oral nasıl keyif verdi, o güzel vajinasından ve poposundan girerek onu becermek nasıl zevk verdi anlatamam. Genç ve güzel olması, full hizmet sunması, hijyenine dikkat eden sağlıklı bir kız olması benden her yönüyle artı puan vermemi sağladı. Tadı damağımda kalan bu görüşmeyi geride bırakmış olsam da şimdiden bir sonrakinin planlarını da yapıyorum diyebilirim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-05-2020

Merhaba
Artık yorumlardan yola çıkarak seçim yapmak zorlaştı. Aynı ifadelerle bir sürü işe yaramaz kıza methiyeler düzenler var. Böyle olunca Victoria gibi işini iyi yapanlar da maalesef gözden kaçıyor.

Bugün görüştüm. Otel bildiğiniz yeşil. Şartlar, giriş, çıkış aynı. Güzel olan ise; ilk etapta sadece ajansın tavsiyesi ile görüşmeyi kabul ettiğim kızın beklentilerimin ötesinde çıkması oldu.

GFE için yaratılmış. Diğer türlerde performansını bilemem ama son derece aktif ve istekli olduğuna göre o yollara da gelebilir. Yirmilerin ortasında, güzel bir vücut ve çok güzel bir yüz. Temiz ve özenli. Seks detaylarına girmeyeceğim, sadece, benim yaşımda ilk seferden 10 dakika sonra tekrar ikincisi için hazır hale gelmek çok güzeldi diyeyim siz anlayın.love
Escort Answer:
Thanks dear ????
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-02-2020

Inanilmaz. Daha ilk dakikada sizi sizden alıp götürüyor. Harika bir seks arkadaşı. Müthiş opusuyor ve sevisiyor. Vücudu muhteşem. Ve en önemlisi çok eğlenceli!! İzmire gitmek için başlı başına geçerli bir sebep:)
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Full Photoshop
15-04-2020

She is not Russian ???? Farzona! She working without agency so many times I came to her she said don’t tell to my agency to make money good She is lier everywhere is her pic like a lier
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-05-2020

Eylem ile defalarca görüşme yaptım, açıkcası onunla görüşmeye başladıktan sonra başka birini hiç aramadım. Ankara içinde bulabileceğiniz en iyi arkadaş. Sohbeti, eğitim seviyesi, cana yakınlığı, seksi hal ve tavırları, hele o güzel bakışı beni benden alıyor. Seks yaparken mükemmel bir partner, başka arkadaşlarla da görüşmüş biri olarak Eylemden daha iyisine hiç rast gelmedim. Teşekkürler Eylem, yaşattığın her şey için... smile
  • 14-05-2020
  • MARGO
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • Murat52
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
14-05-2020

Kızların ikisi de gencecik ve çok güzeller aynı kaymak gibi insan öpmeye sevişmeye doyamıyor. Anadolu yakasında bir hotelde buluştuk, giriş çıkışlar oldukça rahat, kızlar temiz ve genç. Gitmeden önce ajansa mesaj atarak saati ayarlıyor, yer bilgisini alıyorsunuz. Tüm süreç ajan filmi gibiydi bilgiler telefondan geliyor ve söylenen saatte söylenen hotel odasında oluyorsunuz sonrasını da kızlar hallediveriyor :) hem oral, hem de pozisyonlar açısından unutulmazlarım arasına çoktan girdi. Bu ajans ile başka ajancılık oyunlarını da sabırsızlıkla bekliyor olacağımlove
  • 12-05-2020
  • Ecem
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • fimax
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-04-2020

The date is random. A great date with Ecem! I visited Turkey for work and I didn't miss the opportunity to meet her. A very feminine, erotic, sexy woman, a lady who knows how to take care of a man. She welcomed me with a sexy dress and with a smile on his face. She has a curved body which I found it perfect for my taste! Very clean and the atmosphere was great.I will definitely meet her again! Take care beautiful Ecem!
Escort Answer:
Loveeeee
thanks for your nice thoughts, i am looking forward to seeing you again
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
06-05-2020

Merhaba, Odada, yatakta, duşta zaptetmesi gerçekten çok zor, bir bakmışsın aşağı inmiş yalıyor, bir bakmışsın üstüne çıkmış zıplıyor, bir bakmışsın seni elinden tutup aynanın karşısına götürüyor, sürüklüyor da sürüklüyor. Bir an olsun durmadık ve delice, çılgınca seks yaptık... Verdiğim ücretin karşılığını fazlasıyla aldım hatta biraz daha borçlanmış bile olabilirim :) bir saat boyunca kızın üstünden inme, duşunu ve havlusunu kullan ve son saniyeye kadar zamanı değerlendir, resmen kız arkadaşım gibi sıcak davrandı ve bunca talebime rağmen gıkını bile çıkarmadı, kapıldım ben bu kıza şimdi, dövmesi de çok güzel bu arada. Bir sonraki buluşmayı iple çekiyorum.recourse
Escort Answer:
Thanks dear, she is also looking forward to meeting you ????
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
06-05-2020

Nomi güzelliği, muhteşem vücudu, pozitif enerjisi ile insanı mutlu eden bir kız. İlk dakikadan son dakikaya kadar benimle yakından ilgilendi, benim ingilizcem çok iyi değil ama onunda yardımı kelimelerle, vücut diliyle derken harika bir iletişim yakaladık. Profilinde yazan tüm servisleri zevkle yapıyor, jel kullanmadan kendiliğinden ıslak olması ve çok azgın olması ise en önemli artısıydı ona zevk vermek bana da zevk verdi. İlk turu yüzünde bitirdikten sonra (sanırım çok film izliyorum :) kısa bir tazelenme molası verdim, sonra bir baktım Nomi beni öpüyor kokluyor ve tahrik ediyor ve tabii kaldığımız yerden devam ederek bir saatlik görüşmemi zevkle tamamladım.

Hotel giriş çıkışı oldukça rahat, merkezi bir yerde ve odada konforlu malum ödediğiniz ücretin içinde bunlarda var. Görüşmeye gitmeden önce ben jartiyerli şekilde beni beklemesini istemiştim ki öyle de buldum. Başıma gelen en tatlı ve en güzel Nomi'ye teşekkür etmek istiyorum. Şimdiden herkese iyi keyifler
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-05-2020

Öncelikle herşeye hasret kaldığımız bu günlerde bi ara vermek, daha önce yaşadığım bir zevki yaşamak istedim. Hatun zaten anlatılmaz yaşanır cinsten. Kapı açıldığında fonda çalan müzik ve sizi içeri alan porno filmden çıkmış gibi bir hatunla direkt moda giriyorsunuz. 1 saat anlaşıp 1,5 saati aşan görüşmede İsa hiçbirşeye hayır demiyor. Harika kalçalarını müzik eşliğinde sallayışı eğlenceli tavırları sizi zaten alıp götürüyor. Tam bir GF deneyimi yaşatıyor. Hatun fit, dinç, harika bir vücudu var. Bu aralar el değmemiş :) En güzel dönem kaçırmayın :)
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
21-04-2020

Maalesef resimdeki kız değil. Servis ve güzellik olarak da site ortalamasının altında. Aslında tahmin etmiştim, biri de yazmış zaten ama kız kalmadığı için deneyeyim demiştim.
  • 22-04-2020
  • NOMI
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • wooow
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-04-2020

Nomi'nin profilini görür görmez dedim ki bu kızı kesin görmem lazım çünkü çok güzel ve profilindeki videoyu da izleyince ikna olduğum ve soluğu saatler içinde yanında aldım. Kapıyı dünyalar güzeli Nomi açtı, duruşu, yürüyüşü ve fiziği ile ilk anda aklımı resmen başımdan aldı. Harika bir ön sevişme sonrasında, orala başladı ve bana diliyle ve o dolgun dudaklarıyla neler yapabileceğini gösterdi, sonrasında ise resmen bir seks resitali yaşadık. Partnerini memnun etmek için çabalayan böyle bir partneri daha önce ne gördüm ne de duydum, sevdiğiniz seks pozisyonlarını soruyor, isteklerinizi keyifle yerine getiriyor kısacası sizi mutlu etmek için her şeyi yapıyor. Benim açımdan çok güzel geçen bir görüşmeydi, umarım tekrarlayabiliriz.
  • 10-04-2020
  • ANNA
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • 10 / 10
  • Tolga1
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
10-04-2020

requestrequestloverequestloverequest
Ohhhhh.my sweet sweet girl. Met me with a smile and a gentle kiss. My flower was so hot ... oh her delicate lips caress very gently and I quickly finished even was very surprised. I was with many girls I can be considered an expert, but such a girl I have not met it was the most enjoyable sex in a long time. The girl is very beautiful and sociable with beautiful body shapes. I think I'll be back. I kiss you sweetheart. Will seewinked



lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
05-04-2020

Nikinin vücude slim severler için harika. Süt gibi teni var. Yüz gzelliği bence vasat. Ama ilk dakikadan son dakikaya kadar sizinle. Tüm isteklerinize karşılık veriyor. Ve bunlar için extra istemiyor. Ben sert bir sex istediğimi öncesinde söylemiştim cim cif rimming tokat şaplak saç çekme fiyata dahil bir görüşme yaptım. İngilizceside iyi seviyede. Değişik bir deneyim için gidilir
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
05-04-2020

Bu hafta dedim uslu olacağım ve evde oturacağım ama bu iradeyi ancak bir saat sürdürebildim ve bir baktım siteyi gezmeye başlamışım ve kızların profillerine giriyorum. Lesy'nin profiline gelince durdum tabii çünkü güzelliği dikkatimi çekmişti ve hemen ajansa mesajı döşendim ve randevuyu ayarladım.

Neyse fazla uzatmayım hotele ulaştım tabii ve kapıyı dünyalar güzeli Lesy açtı, çok güzel bir jartiyer set ve mini etek giymişti, kapıdan girerken bile hatun resmen zihnimle konuşuyordu ve parçala beni diyordu, neyse hemen hızlı hızlı adımlarla odaya geçtim ve bu arada ne zaman soyundum ne zaman duş aldım ve ne zaman Lesy'nin üstüne atladım bilmiyorum ama resmen kendimden geçmişim Lesy beni çıldırttı, bir saat boyunca dünyanın en mutlu insanı olmam için ne gerekiyorsa yaptı.

Özetle gidilmesi, görülmesi, birlikte olunması gereken bir hatun, özellikle fiziği ve yüzü efsane. Seksi kıyafet taleplerine göre de yardımcı olması, hoş sohbeti ile ayrıca artı puanlar alıyor. Anlatılmaz yaşanır bir hatun... Öpüyorum, kokluyorum.
  • 05-04-2020
  • Nina
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Sali222
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
04-04-2020

Guzel bayan,karsilama 10 numara guler yuzlu,neseli biri,servisi muhtesem,naz kapriz yapmiyo,biraz serte geliyo,ben cok memnun kaldim,bir kac gune firsat bulup yine gitmeyi dusunuyorum,tekrar tekrar gidilecek kizlardan biri tavsiye ederim
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-04-2020

Abazalıktan kudurduğum, aletimin zevk nameleri ile inlediği bu zor günde sitede geziniyorken acaba kime gitsem diye plan yapıyordum, cebimdeki para ancak bir saatlik görüşmeye yetiyordu ve doğru bir tercih yapmalıydım derken Nomi'de karar kıldım ve hemen yazışmalara başladım, dakikalar içinde buluşma yeri ve saati belirlenmişti, ufaklığa hotele kadar sakin olmasını söyledim ve yola çıktım. Mekanımız Ankara'da merkezi konumda bir hotel, giriş ve çıkış oldukça rahat, oda konforlu ama en güzeli de Nomi içeride sizi bekliyor üstelik çok seksi kıyafetleri ve iç çamaşırları ile bekliyor, kapıyı açar açmaz ağzınız açık kalıyor, en azından benim öyle oldu. Başlangıcı ateşli bir sevişme ile yaptıktan sonra, devamında ıslak ve derin bir sakso ile ara sıcağa geçmiştik, yatakta sınır tanımıyor yüze boşalma fışkırtma her şey serbest, bir saatlik Nomi ikramının devamında tüm seks pozisyonlarını lezzetle denedik ve menü de olan her şeyden tatmış oldum. Kızın vücudu kusursuz olduğu için tüm pozisyonlara yakışıyor, benim için her yönüyle enfes geçen bir görüşme oldu ve ilerleyen görüşmeler için de motivasyon oldu. Gücümü, enerjimi toplayıp yeniden geleceğim bu kıza mutlaka geleceğim çünkü unutulmaz.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
31-03-2020

Lola gerçekten çok güzel bir kız, bugün hotelde onu gördüğümde doğal halini çok daha beğendim, çok saf ve duru bir güzelliği var ve muhteşem bir fiziği var. Hijyenine çok dikkat ediyor, hem görüşme öncesi hem de görüşme sonrası gerekli yönlendirmeleri yapıyor, odada duş ve temiz havlu her daim hizmetinizde oluyur.

Bir saatlik süreyi bu muhteşem fizikle ve harika güzellikle geçirmekle beraber, koca ve tatlı göğüslerinin arasına vermek ve dolgun poposuna girip çıkmak büyük bir keyifti, ne zamandır yapmayı istediğim fantezilerdi ve bugün Lola ile hepsi gerçeğe dönüştü, böyle bir güzellik böyle bir endam görmedim, yaptığı işin hakkını veren ender güzelliklerden birisi... Kaçmaz
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-02-2020

Hiç ummadığım güzellikte bir bayan ile karşılaştım. Sohbeti ve muhabbeti zaten uçurdu. Zamanın nasıl geçtiğini kavrayamadığım bir süreç geçirdim. Tam anlamıyla bir gfe yaklaşımı vardı. Uzun süredir tanışıyormuş, hatta uzun süredir beraber oluyomuş hissi oluşturdu. Anlatamayacağım güzellikte anlar paylaştım.
Performans için diyeck hiçbir sözüm yok. Ben hiçkimse ile bu kadar uzun bir ön sevişme yaşamadım. Ön sevişme öyle doğal gelişti. Müthiş ilerledi. İstediğim herşeye cevam veren sınırsız bir ön sevişme yaşadım. Hiç bitmeyecek sandım, hiç bitmesin istedim. Doya doya yaşamanın ne demek olduğunu yaşattı.
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-03-2020

hatun gerçekten çok sempatik.konuşkan ve sıcak kanlı.her şey fizik vs değildir benim şahsi görüşüm.
gençliğinin verdiği enerjisi çok çok iyi her anlamda pozitif. kendisi anal da denedik. her ne kadar slow dese de dediğim tek şey I cant stop.. I cant slow.. :) böyle enerjik ve sempatik hatun bulmak bu devirde çok zor. tekrar görüşmek dileği ile
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
21-03-2020

Şunu söylemek isterim minyon ve tanrıça gidin pişman olmazsınız. Memeler orjinal kendisi tamamen orjinal otele gittim odanın kapısını tanrıça açtı ajans teşekkür ederim süekli gittiğim bir ajanstı yine mahçup etmedi :)
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-03-2020

Alina Ankara'da kaliteli bir otelde kalıyor ve kendisi de çok kaliteli bir kız.
Misafiri olarak gittiğim odasının kapısını açtığında muhteşem görünüyordu!
Hayal ettiğimden çok daha güzel!
Pürüzsüz ve yumuşak bir cilt, hoş bir gülümseme ve nazik kişiliği bana kendimi çok iyi hissettirdi!
Bu güzel kız manken gibi inanılmaz bir vücuda sahip ve en önemlisi acele ettirmeden her istediğimi en iyi şekilde yaptı. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki hizmetlerini çok beğendim.
Sana mutlu ve güzel bir yaşam diliyorum.
Teşekkürler Alina love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-03-2020

Bir eskort deneyiminden fazlasını yaşamak ve kız arkadaşınızla zaman geçiriyormuş gibi eğlenmek istiyorsanız Nomi doğru seçenek olacaktır. Ben bu ayrıcalığı yaşayan şanslı erkeğim. Genç bir kız, 170 boylarında, 55 kilo ve profilinde yazan tüm servisleri zevkle yapıyor, kondom kullanmadan oral yaparak erkeğini uçurabiliyor, 69, seans aralarında masaj, fantezilerinize eşlik gibi akla ziyan, çıldırtan fantezilere imza atıyor. İşini böyle severek ve seksi böyle isteyerek yapan birisini bulmak kolay değil, Nomi ile zaman geçirmek gerçekten büyük ayrıcalık, hotelin de merkezi yerde olması ve giriş çıkışların rahat olması bir diğer avantaj. Dünyalar güzeli Nomi ile yaşanan unutulmaz bir görüşmeydi, benim için best of the best... Tekrar görüşebilmek dileklerimle tatlım
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-03-2020

Sarının en güzel tonu, gülüşün en güzel hali ve şu ana kadar gördüğüm en seksi vücut bu kızda. Bugün hotele vardığımda ve kapıyı açtığında sadece gülüşüyle bile etkisi altına aldı beni ve üstüdekileri çıkardıkça o gülüşler daha da arttı ve yerini ateşli bir sekse bıraktı, kesinlikle ödediğim ücrete değdi. Umarım ülkemize sık sık gelir ve bizi güzelliğinden mahrum bırakmaz, benim için unutulmaz bir görüşmeydi. Teşekkürler tatlım love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-03-2020

Şimdi aklınızdaki güzel kadın kavramını bir kenara koyun ve Lana'nın resimlerine tekrar bakın sonra da gidin onunla görüşün, ne demek istediğimi bu görüşme sonrasında anlayacaksınız ki ben bunu fazlasıyla anladım. Meğer hayatımda görmediğim güzellikler, tanımadığım kadınlar varmış, Lana resmen ufkumu açtı... O gözler, o bebeksi yüz ve sizi mest eden göğüsleri ile tam bir afet, eteğini sıyırırken poposuna bakmaya ise sağlam yürek lazım, o nasıl güzel bir popo anlatamam. Bir saat boyunca bu güzelliğin her cm2'isini yaşadım ve hayatımda tatmadığım güzellikleri tattım. Gerçekten çok özel, çok güzel ve elit seviye üstünde bir kız. Bir süre daha İstanbul'da olacak kaçırılmayacak bir güzellik.
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
26-03-2020

Alina çok güzel bir kız ve harika bir vücudu var. İnanılmaz derecede sıcakkanlı, çok doğal ve misafirperver. Alina ile tanıştığım için çok memnun oldum. Bir erkeği nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor. Teşekkürler Alina. Umarım tekrar görüşürüz :-)
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-03-2020

Zerafet, asalet ve güzellik gibi tüm niteliklerin toplandığı bu güzel ile bir saat geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gencecik yaşı, muhteşem teni ve harika vücudu ile bakmalara doyamıyorsunuz ve bir an olsun yanından ayrılmak istemiyorsunuz. Ödediğim ücrete ve onunla geçirdiğim her dakikaya değdi, kaçırılmayacak bir güzellik. love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-03-2020

Evde oturmaktan ve porno izlemekten sıkılıp kendimi siteye attım ve dayanamayıp bu kızla bir randevu ayarladım. Otele geçtim ve resmen üstüne atladım bu güzelin, randevumu da uzun bir aradan sonra iki saat olarak aldım ve iyiki de almışım.

Bir kere kız çok hijyen ve kendine dikkat ediyor bu yönden hoşuma gidiyor, çok seksi giyindiği için daha ilk dakikalarda tahrik etmeye başlıyor erkeğini ve seks öncesinde vücut hareketleri ile kışkırtıyor. Bir saat boyunca porno filmlerdeki gibi becerdim Shakira'yı ve finali de tatlı yüzünde yaptım, uzun bir aradan sonra çok iyi geldi şlap şlap çıkan o sesler, inlemeler ahhhlamalar gerçekten özlemişim bunu, Shakira'dan sonra daha iyi anladım. Yaşattığı tüm güzellikler için bu güzele çok ama çok teşekkür ederim love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
02-03-2020

Geçen de yorum yazmıştım ne hikmetse silinmiş. Doğruları yazmaya devam. Tarihi salladım. Mekan alsancakta bir otel. İvy telefonda çok ciddi ve gergin. Buluşunca bir melek muhabbeti çok keyifli. Dürüst bir kız. Servisleri iyi sert seksi seviyor. Tesimlerinden daha tontiliş hatta kayda değer bir mikyar. Ama bizim millet sever böylelerini. Dediğim gibi ben safinans severim ama servisler başarılı. Ayrıca hiç süreyle işi yok 2 saate yakın sürdü görüşmemiz
Escort Answer:
Pls stop to write wrong information. I don't remember our meeting, I remember all meetings. In previous comment you wrote different information bj was without condom in this review with condom, you wrote that here is real pictures, but here you put 30% photoshop. 30% photoshop? Check videos there are no any photoshop also in my selfies. In previous review it was CIM but with spits out, here is CIF. Why do you lie to people? And finally I didn't visit Izmir in March. Especially in my birthday which I spent in Istanbul with my friends. You are very big liar.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
23-03-2020

Prenses ile harika bir gece geçirdim. şarap içtik, konuştuk, bu kız harika bir konuşmacı, iyi bir mizah anlayışı var, bir erkeğe mükemmel bir yaklaşım buluyor, yatakta çok hoş ve sıcak, temiz bir vücuda, iyi bir şekle sahip. bu kadın beni delirtti. Onun kişiliğine hayran kaldım. Hep sadece bu kızı istiyorum. Sabah beni nazikçe uyandırdı, kahvaltıda iyi vakit geçirdik, rahatlamak ve sex için ideal bir kız. hafta sonu için bir kız bulmak istiyorsanız, herkese bu güzel hanıma gelmesini tavsiye ederim.
  • 23-03-2020
  • MERY
  • Ankara
  • 9.5 / 10
  • 9 / 10
  • 8.5 / 10
  • Selcuk
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
21-03-2020

Fotoğraflardaki kız, özellikle yüzü çok hoş. Servisleri ortalama seviyede, biraz acemilik, biraz isteksizlik. Fiyatına göre normal ama öyle abartılacak, hastası olunacak bir durum yok. Hazırsanız işinizi görürsünüz fakat öpsün oynaşsın havaya soksun yok
  • 23-03-2020
  • MARY
  • Ankara
  • 9 / 10
  • 9 / 10
  • 9 / 10
  • Selcuk
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
21-03-2020

Resimlerdeki bayan ancak fotoğraflar baya profosyonel. Biraz kimya meselesi mi bilmiyorum ama ajansın diğer kızlarından aldığım havayı alamadım. Şu eksikdi diyeceğim bi durum yoktu ama akılda kalan bir görüşme de olmadı.
  • 22-03-2020
  • Dasha
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Josef
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-03-2020

Genç mi genç, güzel mi güzel Dasha ile bugün görüştük ve abartmıyorum son zamanlarda gördüğüm en güzel ve en seksi kızlardan birisiydi. Baştan sona kadar sürekli benimle ilgilenmesi, şakaları ile beni kışkırtması tam bir kız arkadaş deneyimiydi yani.
Bu arada mekanın güzelliği, seks öncesi ve sonrası duş imkanı olması, tvden gelen hoş bir müzik arka planında tam bir romantizm ve erotizm yaşadık, işini sevdiği ve keyif alarak yaptığı her halinden belli.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2020

SELAMLAR ARKADAŞLAR!DÜN BU MUHTEŞEM KIZLA BULUŞTUM.O GÜZEL KOKU HALA BURUMDE.BENİ KARŞİLADI İSTEDIĞIM GİBİ MİNİ ETEKLA İÇ ÇİMAŞİR GİYMEMESİNE RC ETTIM.MEMESI DİMDİK NATURAL VE ÇOK HASSAS.BİR KAÇ POZAYLA YAPTIK KIZ ISTEDIĞINI HER ŞEY YAPİYOR KAPRİZSIZ. KOMPLE SANA İPLER VERİYOR YAP NE İSTERSEN DOGGY DA TAMMM DİBİNEKADAR GİRDIM KIZ BAĞARARAK BOŞALDI VE BANA DONTU AĞZIYLA AMMAN BİTERDI,UÇTUM VALLA!!!!BİR KAÇ GÜNA BİR DAHA GİDERIM VE HERKEZI TAVSİYE KAÇİRMAYİN.aşağada amcklr için sadece ylnc yavşklk yapmm tvs edrm en baştan git tadina bak ondan sonra yalan yorumlar yaz!!SAĞOL TATLIM BENİ BEKLE GELİYORUM
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-03-2020

Bu aralar herkes tedirgin, acaba kızlara gitsem mi gitmesem mi diye kara kara düşünürken ben çıktım gittim!
Belki de cahil olduğumu düşünüyorsunuz ama sıkı durun, ben bir doktorum.
Tabii ki Hipokrat yemini etmiş biri olarak size gidin bu işte hiç risk yok diyemem.
Ama durum şöyle, sokakta herhangi biriyle temas etmeniz sizi aynı riske maruz bırakıyor. Ayrıca bu zaten zamanla bütün insanlara bulaşması bekleniyor. Alınan önlemler sadece daha yavaş yayılmasını sağlamak içindir. Yani kısacası, genç ve sağlıklıysanız çok sorun etmeyin, sadece yaşlılardan uzak durun yeter.
Neyse, kız harikaydı güzellik muamele süperdi, iyi stres attım
Gazanız mübarek olsun
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-03-2020

Bir insan bir kız bu kadar ücret veriyorsa beklentisi de yüksek olur, kendisini kız arkadaşıyla beraber gibi hissetmek ve rahatlamak ister ve ben Augustina ile görüştükten sonra verdiğim paraya hiç acımadım çünkü mutlu olmam için ne gerekiyorsa zevkle ve istekle yerine getirdi diyebilirim. Bir kere kız çok güzel, vücudu çok seksi ve yaklaşımı da çok sıcak aynı kız arkadaşınız gibi hemen yanınıza sokuluyor. Bir saat boyunca hayatımın en güzel seks deneyimini yaşattı, hotel de iyiydi ve girişi rahattı özetle benim için harika bir gündü diyebilirim.love
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2020

Merry ve Tina ile coronaya rağmen dayanamayıp üçlü yaptım. Özellikle Tinada beni çeken bir şeyler vardı ve duramadım. Ajans oldukça yardımcı ve netti süreç boyunca. Kalıkları otel odası gayet temiz ve lüks. Kızlarda İngilizce yok ben kendim tercümanım ama ben sıfır iletişim kurdum desem yeridir. Telefon kullanmak zorunda kaldım sürekli. Ama bunun dışında uzun süredir hayallerimi süsleyen bir deneyim oldu. İkisi de birbirinde güzel ve seksi. Beni kapıda çok şık kıyafetlerle karşıladılar. Kızların ikisi de fotoğraflardan kat be kat güzelTanışma faslından sonra çok iyi double trouble blowjobla ilk mermiyi sıktım. Daha sonrasında ise aşırı ateşli bir seks yaşadık. Merry, Tina ya göre daha tecrübeli ve istekli. Ama Tina'nın ilk deneyimi olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Tina tip olarak bana daha çok hitap ediyordu. Beyaz vücut çok güzel bi kalça ve dolgun göğüsler. Ama Merry de oldukça seksi bir kız. Esmer sevenler için kaçırılmayacak fırsat. Bana çok güzel bir iki saat yaşattılar. Çok detaya girmeyi sevmem ama şunu belirtsem yeter sanırım görüşme o kadar güzel geçti ki siteden hesap açıp yorum yapmak istedim kızlara. Çok teşekkürler.

Thank you for everything girls. You made my day. Wish to see you again.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2020

Merry ve Tina ile coronaya rağmen dayanamayıp üçlü yaptım. Özellikle Tinada beni çeken bir şeyler vardı ve duramadım. Ajans oldukça yardımcı ve netti süreç boyunca. Kalıkları otel odası gayet temiz ve lüks. Kızlarda İngilizce yok ben kendim tercümanım ama ben sıfır iletişim kurdum desem yeridir. Telefon kullanmak zorunda kaldım sürekli. Ama bunun dışında uzun süredir hayallerimi süsleyen bir deneyim oldu. İkisi de birbirinde güzel ve seksi. Beni kapıda çok şık kıyafetlerle karşıladılar. Kızların ikisi de fotoğraflardan kat be kat güzelTanışma faslından sonra çok iyi double trouble blowjobla ilk mermiyi sıktım. Daha sonrasında ise aşırı ateşli bir seks yaşadık. Merry, Tina ya göre daha tecrübeli ve istekli. Ama Tina'nın ilk deneyimi olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Tina tip olarak bana daha çok hitap ediyordu. Beyaz vücut çok güzel bi kalça ve dolgun göğüsler. Ama Merry de oldukça seksi bir kız. Esmer sevenler için kaçırılmayacak fırsat. Bana çok güzel bir iki saat yaşattılar. Çok detaya girmeyi sevmem ama şunu belirtsem yeter sanırım görüşme o kadar güzel geçti ki siteden hesap açıp yorum yapmak istedim kızlara. Çok teşekkürler.

Thank you for everything girls. You made my day. Wish to see you again.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-03-2020

Arkadaşlar kız on numara. Gayet güzel , istekli ,samimi, hoş sohbet bi kız. Tekrar gider miyim evet giderim. Ama diyecegim tek şey var şu aşağıda göğüsler doğal diyen arkadaşlar kör mü yoksa yalancı mi onu bilemedim. Bal gibi de opearasyonlu bu net goruluyor ve kız da söylüyor zaten. Dediğim gibi çok memnun kaldım yine giderim ama yorumlarda yalan söylemek de ayrı bi halt
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
19-03-2020

Samoa ve compiler dostlarımın olumlu yorumlarından yazdan beri aklıma düşmüştü bu güzeli görmek. Nasip korona gunlerineymis. Mery yirmilerin başında taş gibi güzel bir kız. Memeler b-c arası kütür kütür sert şeftali gibi. Amı etli ve dolgun. En sevdiğim. Dimdik, kadir mevlam her guzele böylesini vermez. Kalçalar desen sıkı, etli, ses getiriyor vurunca. Kızı doldurup ritmi bulunca kendinden geçiyor
Jel kullansa da sut gibi beyaz ıslandığını pozisyon değiştirirken gormek mumkun. Ham bir elmas. Birinci sınıf malzeme. İşleyecek zanaatkarın beceri ve tecrübesine kalıyor gerisi. Başka ajansta olsa saati 1200 altını göremez insan. Nazar değmesin diye kadı kızinda da olan kusurları yazayım. Dişler telli ve oluşmuyor. İlk defa öpüşmeden bir kızdan bu kadar haz aldım. Bir de saat kuruyor.

She is a rough diamond, virgin gold who is waiting for the true artisan to brand her. A genuine beauty having all the natural assets. She likes the right moves and takes the pleasure. Highly recommended.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Not that girl
18-03-2020

Fotodaki kız değil, çok çok daha güzel. Sıcak kanlı sevgi dolu, havaya sokabilirseniz gerçek bir sex yaparsınız. Tek tük de olsa ingilizce anlaşılıyor. Göğüsleri doğal ve çok güzel. Ben bayıldım, her fırsatta görüşülecek kızlardan. Tam bir GFE
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2020

Stella’nın önerisi ile duo almaya karar verdim. Stella sarışın silikonlu ama tam bir sex manyağı. Aklımıza gelebilecek her şeyi kendi isteği ile çılgınca yapıyor.(Anal hariç)
Mary daha masum, doğal be gerçek geldi bana. Mary’yi sikerken Stella da her yerimi deli gibi yaladı, emdi. Hiç düşünmeen duo alın derim, asla pişman olmazsınız.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2020

Nusretinde dediği gibi çıttır çıttır , kızımız yani bebeğimiz fena azgın baştan uyandırim , odaya girer girmez beni soyundurup duşa soktu , 1 dakka geçmeden kendiside geldi işe direk duşta başladık , ordan yatağa , duvardan duvara vura vura siktim , ama kız aşırı azgın benim 3’ten sonra enerjim bitti 4’e zorladı ve olanlar oldu , aşırı iyi , çok kızla birlikte oldum ama bu kızı ilk 3’e koyarım , aldığı parayı sonuna kadar kuruşunun kuruşuna kadar hakediyor , yarın bi sıkıntı çıkmazsa gecelik alıcam seni bebeğim , ajansta sıkıntısız çok kız aldım burdan bi sıkıntıda görmedim .
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2020

She is definetely perfect, she has very sexy and clean body, especially boobs are wonderful. She behaved as GFE during the we were together.
She is more beautiful than photos. I did not have long time today but I want to be with her next time longer than today.. Thanks ARİNA .. See you soon again...

Kız kesinlikle mükemmel. Vucudu kusursuz ve çok sexy. Özellikle göğüsleri muhteşem. Yatakta mutlu etmek için çaba sarf ediyor, GFE gibi davranıyor. Sıcak kanlı ve son dakikaya kadar mutlu etmek için gelinden yapıyor, işini severek yapıyor. Bugun zamanım azdı ama bir dahaki sefere daha uzun kalmak isterim. Asla pişman olmazsınız. Teşekkürler ARİNAlove
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
16-03-2020

It’s a top class lady. I want to say I had a great time with her. She is a great fun and I loved her ironic sense of humour so we had a laugh most of the time :) She was very elegantly dressed and looked stunning. She radiates with sex appeal, class, elegance and intelligence. She is a fantastic lady, very affectionate and caring, acting like a real girlfriend. Apart from that when it comes to private time she is like wild cat, passionate, giving and receiving, and tender and soft at the same time, perfect BBBJ, deep passionate kissing, great s*x. Excellent time with unforgettable beautiful lady who is a perfect combination of GFE and PSE. Definitely not to be missed.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2020

Kızların resimlerini gördüğümde hadi canım böyle bir güzellik olabilir mi diye kendi kendime sordum ama dakikalar sonra bir baktım ki hotele doğru yola çıkmışım ve ikisi ile bir görüşme ayarlamışım. Kapıyı resimlerdeki kızlar açtı ve gerçekten ikisi de resimlerdeki gibi ve çok güzeller, gencecik ve kıpır kıpırlar, dedim doğru yerdeyim ve attım kendimi içeri, bir saat boyunca bu dünyanın tüm güzelliklerini yaşadım onlarla. İkisi de çok cana yakın ve partneri için her şeyi yapan kızlar, duo konusunda beni bulutların üzerine çıkardılar ve aklımı başımdan aldılar, kaçırılmayacak kızlar, kaçırılmayacak güzellikler.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
18-03-2020

Fotoğraflar kendisi, ajans isterseniz amatör fotoğrafları da gönderiyor. Orta boylu seksi kıvrımlı hatları var. French kiss, owo, full servis güzel bir saat geçirdim. Ankara'da hatun sayısı her geçen gün azalırken, memleketine dönmeden kaçırmayın derim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2020

It was such a great duo meeting with Mary and Stella in Ankara today. They are fantastic girls, blond and brunette... I can't believe. Arranged meeting at short noticed with agency and thankfully girls were free. Directions were perfect and hotel room was luxury and comfortable.
Girls answered the door in a very sexy underwears, and shower available before and after. The meeting was fantastic. Nothing was rushed and girls were attentive at every step. They do real lesbi show and they play each other, I am very happy I tried this and I joined this sexy girls. I will definitely repeat again

Reviews of escort

 

Back to Top